Začátek kroužkování

Po posledních hektických dnech jsem včera sedla, vzala blbníček a začala si sepisovat prázdninové úkoly. Skončila jsem u čísla dvanáct. Prozatím.

* Dotazník
Převzít od řídi a zpracovat. Tak to nebude problém, očárkovat se dá rychle, propočítat to snad se svojí aprobací taky ještě zvládnu (i když jestli každé těhotenství ubírá půl mozku, jsem teď už mozkuprostá), výsledky sepsat nebude problém.

* Inventarizace
Úprava inventárních seznamů mi přijde nekonečná a stále trvající. Tenhle úkol už mám na seznamu rok, pořád se na něm pracuje a pořád není hotovo. Takže zahajovací týden bude opět v duchu “ odškrtej, co máš, vyškrtej, co nemáš, a dopiš, co přibylo“.

* Úklid kabinetu matematiky
Vlézt do skříní a probrat se tím, co v nich je. Vyházet, co mělo být vyhozeno už dávno. Projít i skříně výtvarky a přesunout inventář do příslušné učebny na druhé straně školy. Tak do toho se mi vůbec nechce, ale nutné to je. Zbývá vyřešit, co s dětmi. Za hodinu odpoledního spánku tenhle úkol nezvládnu.

* Ročenka
Hm, další časožrout. Každý rok si říkám, že na ní budu pracovat od září průběžně. Asi nemusím vysvětlovat, jak to pravidelně dopadá, že? 🙂 Během dvou měsíců tedy musím shrnout těch předcházejících deset. Upravit, dát nějakou podobu. Letos budu imitovat školní web.

(*) Bulletin o škole pro rodiče
Nalistuju ten předcházející. Změním podobu. Doplním informace. Do notesu večer dělám malou fajfku, to hlavní už jsem splnila a zbytek informací se doplní v srpnu.

(*) Probrat s ředitelkou volitelné předměty
Dnes splněno, zakroužkováno. Probráno, dohodnuto, kolik a kterých skupin se otevře. Takže můžu dětem zpracovat seznamy na web.

* Objednat pomůcky pro I. třídu
Učebnice a pracovní sešity už sídlí v ředitelně. Seznam školních potřeb mám ve velkém blbníku. Peníze už z kraje přišly. S vrchním dodavatelem jsem domluvená na prázdninové objednání s dodáním v zahajovacím týdnu. Takže doladit, dopočítat, aby účelové peníze došly svého účelu. Doufám, že nezapomenu na tu modelínu, kterou dostanou děti jako dárek od SRPDŠ.

(*) Třídnice, katalogové listy, třídní výkazy
Dnešní kolečko za předeskování, založení do bedny určené pro uložení do archívu, napočítané nové katalogové složky, nové třídnice uloženy v deskách. Hromádka na stolku určeném pro začátek školního roku se rozrostla. K houbám, hadrům, pomůckám pro prvňáky a slovníkům cizích slov přibyla nová dokumentace, včetně krabice se žákovskými knížkami.

* Archivační krabice
Tož to budu muset nejdřív najít pokyn k archivaci, abych znovu nastudovala, co a na jak dlouho. Pak musím kouknout na loňské krabice, jak je máme barevně rozlišené podle účelu. Tohle asi počká na srpen, stejně bude současnou prozatímní bednu plnit ještě říďa, až bude prolézat svoje šanony.

* Ivoš PC
Dvojitý úkol. V pondělí musím objednat PC do ředitelny a do interaktivní učebny a  v průběhu července nová PC do učebny za ta vyplavená. Dnes jsem si dolaďovala termínové detaily a píšu si: PC do učebny na druhý týden v srpnu. Doufám, že do té doby doladíme kolik a za co.

(*) Od řídi seznam stěhovaných lavic
Úkol vztahující se k inventarizaci. Odfajfkováno převzetí, časem bude i zpracování.

(*) Co do bulletinu?
Probráno, odsouhlaseno, okroužkováno.

Tak co se ještě vyvrbí? 🙂