Webinář APIV A: Jak identifikovat problémy a realizovat podporu u žáků na 1. stupni podpůrných opatření? | 7. 4. 2020, 9:00

V rámci semináře si spolu s Mgr. Janou Mrázkovou ujasníme, jakým způsobem škola identifikuje žáky na 1. stupni PO, jaká je role učitelů a poradenských pracovníků ve škole nebo jaké jsou způsoby zaznamenávání a vyhodnocování podpůrných opatření.

Obsah: 

V rámci semináře si ujasníme, jakým způsobem škola identifikuje žáky na 1. stupni PO, jaká je role učitelů a poradenských pracovníků ve škole, jaké jsou způsoby zaznamenávání a vyhodnocování podpůrných opatření. Ozřejmíme, jaké nastávají změny v souvislosti s novelizací vyhlášky č. 27/2016 Sb a shrneme, co naopak zůstává v platnosti. Budeme pracovat s formulářem PLPP a jeho možnými úpravami. Součástí budou i příklady dobré praxe skrze užití PLPP, zároveň se dotkneme i rizik  při zpracování PLPP. 

Cílem webináře je především v krátkosti shrnout, jak identifikovat a nastavovat podpůrná opatření  v rámci 1. stupně efektivně, bez dlouhého psaní a papírování. Prostor bude také pro Vaše dotazy a sdílení.

Pokud Vás téma zaujalo, vstupte do webináře se svými dotazy živě dne 7. 4. od 9:00. Dotazy můžete zasílat i předem na adresu: eva.danielova@npicr.cz.

Lektorka:

Mgr. Jana Mrázková

Užitečné odkazy:

  • Rozcestník všech online setkání (obsahuje informaci o vstupu do online prostředí, kde setkání probíhá, a také odkazy na události vytvořené v prostředí sociální sítě Facebook),


Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpovědí.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!