Inspiromat 2010

I na příští rok jsme připravili Inspiromat – tentokrát má podobu týdenního diáře a pedagogického lexikonu. Lexikon najdete v elektronické verzi na Metodickém portálu ve Wiki, od ledna bude Inspiromat mít své místo také přímo na titulní stránce.Každý měsíc se budeme věnovat jednomu z hesel pedagogického lexikonu – na „inspiromatí stránce“ najdete přehled vybraných hesel s linkem do Wiki. A ve Wiki pak bude heslo zpracované, navíc s připojenými odkazy na články, DUMy, diskuze a další materiály.

A tady se obracíme na Vás – pokud je Vám některé z hesel pedagogického lexikonu blízké, pomožte nám s jeho tvorbou – ať už doplněním definice ve Wiki, publikováním článku či DUMU, doplněním odkazů na další zdroje. A pokud své heslo v lexikonu či na Wiki nenajdete, vytvořte jej. Čím obsáhlejší náš lexikon bude, tím užitečnějším bude nástrojem.

A pro všechny, které zajímá, jak je to letos s distribucí tištěného Inspiromatu – letos jsme se rozhodli neposílat diáře do škol, ale rozdávali jsme je jako dárek účastníkům konferencí a autorům Metodického portálu (ti je mají právě teď na cestě).

Snad Vám všem udělá Inspiromat radost. Ať už v podobě tištěné, či elektronické.

inspiromat