Veselá Chaloupka

Ráda bych se s vámi podělila o následující příběh.

Pátrala jsem na internetu a hledala jsem informace k, já už vlastně ani nevím k čemu, ale ono to ani není podstatné. Důležité je, že na mě vykoukly stránky Veselé Chaloupky. Autorkou stránek je paní Chaloupková, za svobodna Veselá a nejen, že vymyslela nádherné jméno pro svůj web, ale ona také tvoří úžasné výukové materiály pro děti. A ty materiály jsou veselé! A je z nich cítit, že je dělá s láskou k dětem.

Ještě ten večer, kdy jsem tyto stránky objevila, jsem napsala email a ještě ten večer jsme se domluvily na tom, jak bychom mohly propojit naše dovednosti a tvořit společně pro děti. Mám z toho velikou radost.

A jak by se daly využít výukové pracovní listy a software interaktivní tabule?

Pracovní listy Ježečkovy úkoly si můžete stáhnout, vytisknout, kreslit si, stříhat…

Stejné úkoly se dají zpracovat i elektronicky a pokud ve školce máte interaktivní tabuli, tak nejprve necháte děti zpracovat úkol na papíře a pak se může pochlubit kamarádům a předvést řešení na tabuli, například. Další možnosti vás jistě napadnou.

Když doma dítě žadoní, že chce pustit počítač, stačí výukový materiál otevřít v prohlížeči a hrát si. Ukázky stránek a videonávod najdete na:  www.interaktivnivyuka.com