Jak diskuze až do WIKI přerostla – portálová pohádka

Bylo nebylo, nedávno tomu. (Ale jistě že bylo, jakpak by nebylo!)

Do kraje diskuzních fór přišla paní učitelka poutnice, celá nešťastná z toho, kolik energie vkládá do svého žáka s ADHD. I napsala do fóra, povzdechla si a svolala kolegy na poradu. Kolegové nečekali a hbitě spěchali na pomoc. Radili se, radili, každý přinesl něco svého.

Ale víte, ono to pak novému poutníkovi krajinou diskuze dá pěkně zabrat, když má projít celé diskuzní vlákno vrcholek od vrcholku přes všechna údolí a vybrat si pro sebe zajímavé momenty. I když právě ta mnohotvárnost krajiny může přinést drobnou informaci hodnoty pokladu ve zlatě.

Když vtom zčistajasna dveře fóra rozrazil Jindřich, svrchovaný král Wiki, a povolal diskuzní poutníky do svého Pedagogického lexikonu. Diskutující se nerozutekli, kdepak, oni už mají pro strach uděláno. I vydali se do hradu písmene A a dali se do práce.

Společnými silami přistavěli v „A“ věž ADHD i s cimbuřím literatury a dalších odkazů. Až půjdete někdy okolo, zastavte se, vzpomeňte na tyto naše moudré harcovníky portálem. Zavítejte i do otevřené krajiny diskuzních fór, kde je moudrých také tuze třeba.

Děkujeme všem učinkujícím!