Středoškolské soutěže Navrhni projekt a EU4U

Středoškoláci si vyzkouší práci marketéra nebo projekťáka. Začínají oblíbené soutěže MMR.

Od 15. září mají středoškolští studenti šanci přihlásit se do soutěží pořádaných Ministerstvem pro místní rozvoj. Vyzkoušet si mohou práci projektového manažera v rámci „Navrhni projekt“. O ceny se mohou ucházet i v soutěži „EU4U“, která jim nabízí možnost získat marketingové zkušenosti a kreativně zpropagovat některý z projektů podpořený fondy EU.

Soutěž „Navrhni projekt“ letos zahajuje jubilejní desátý ročník. Mohou se do ní přihlásit týmy složené až ze čtyř studentů a pedagoga. Své soutěžní projektové záměry mohou posílat do 31. ledna 2022. Na přípravu projektů budou sami, poradit jim jsou připraveni regionální pracovníci Eurocenter. Nejlepší projekty se utkají v online regionálních kolech. První dva týmy pak postoupí do celostátního kola, které se uskuteční v prostorách Ministerstva pro místní rozvoj. Na vítěze obou kol čekají poukázky na nákup elektroniky. Více informací o soutěži naleznete na www.navrhniprojekt.cz.

  
Ve čtvrtém ročníku soutěže „EU4U“ se utkají týmy studentů, jejichž úkolem je zpropagovat už zrealizovaný projekt podpořený z fondů EU. Vybrat si mohou buď propagaci ve formě plakátu, nebo natočením videa. Vítězové získají rovněž poukázky na nákup elektroniky. Příspěvky do soutěže mohou studenti posílat do 31. prosince 2021.

Tak neváhejte a přihlaste se i vy!