Webinář APIV A: Pedagogická diagnostika v ZŠ | 28. 4. 2020 od 15:00

PhDr. Marta Franclová Ph.D. nám předloží jednoduché postupy, jak realizovat smysluplně pedagogickou diagnostiku v omezeném čase vyučovací hodiny, jak vést o tom efektivně záznam nebo jak pracovat s výsledky pedagogické diagnostiky tak, aby to bylo ve prospěch žáků i učitele.

Anotace: 

Obsahem webináře je shrnutí vzdělávacího obsahu modulu Pedagogická diagnostika v základním vzdělávání projektu APIV A do poznatků využitelných bezprostředně pro práci učitele při výuce v heterogenní třídě. To, co se účastníci webináře dozvědí během on-line setkání, mohou další den bezprostředně využít ve vyučovací hodině. Prezentovány budou jednoduché postupy, jak realizovat smysluplně pedagogickou diagnostiku v omezeném čase vyučovací hodiny, jak vést o tom efektivně záznam a jak pracovat s výsledky pedagogické diagnostiky tak, aby to bylo ve prospěch žáků i učitele.

Lektorka:

PhDr. Marta Franclová Ph.D.

Odborný garant:

PhDr. Renata Votavová

Užitečné odkazy:

  • Rozcestník všech online setkání (obsahuje informaci o vstupu do online prostředí, kde setkání probíhá, a také odkazy na události vytvořené v prostředí sociální sítě Facebook),


Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem (počet účastníků omezen, proto přijďte včas)! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpovědí.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!