ONLINE SETKÁNÍ: Hrajeme si, hýbeme se v mateřské škole | 15. 4. 2020 od 20:00

A ještě jednou lektor Mgr., Bc. Michael Novotný – tentokrát nám pomůže rozhýbat těla. Těšte se a připravte si cvičební úbory!

Anotace setkání:

Webinář s názvem Hrajeme si, hýbeme se v mateřské škole prezentuje pohybové hry a činnosti, které lze realizovat v menších prostorách, například školní třídě či herně. Tyto činnosti jsou zaměřeny na rozvoj fyzické zdatnosti, rychlosti, obratnosti, lokomočních a manipulačních dovedností. Hry a činnosti jsou aplikovatelné v předškolním vzdělávání a také na prvním stupni základní školy či volnočasových institucí.

Komu je setkání určeno:

Primární cílovou skupinou setkání jsou učitelé MŠ a nižších stupňů vzdělávání na ZŠ. Na své si ale přijdou i lektoři kroužků a volnočasových aktivit nebo rodiče předškoláků a mladších školáků.

Setkání je ZDARMA.

Lektor:

Mgr. Michael Novotný

Užitečné odkazy:

Mgr. Michael Novotný – všechny webináře s lektorem

Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet,
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpovědí.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!