ONLINE SETKÁNÍ: Jak zlepšovat školní vzdělávací program (ŠVP) | 14. 9. od 20:00

Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek pro nás opět připravili sérii široce komponovaných webinářů na palčivá témata dneška. Podívejte se, proč jsou jejich vystoupení vždy skvěle hodnocena.

Anotace setkání:

Jak zajistit, aby se z ŠVP nestal časem muzejní exponát? Jak zajistit, aby ŠVP stále odrážel realitu školy, potřeby žáků i představ rodičů a zřizovatele? Jak využít potenciál, nápady a tvořivost všech pedagogů školy? Jak se učit z chyb i zkušeností vlastních i ostatních? Jak se v praxi řídit bonmotem, že ten kdo neví, kam jde, dojde obvykle někam jinam? O tom a mnohém dalším je náš webinář, na který vás srdečně zveme. 

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno především koordinátorům ŠVP a vedoucím pracovníkům škol, ale také vedoucím metodických sdružení a předmětových komisí i výchovným poradcům a obecně všem, kteří mají co do činění s úpravami ŠVP a chtějí vidět „pod pokličku“. 

Setkání je ZDARMA.

Lektoři:

Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek
Pracují jako stálý tandem Doubková – Tomek (D&T DaT). Oba jsou pedagogové s dlouholetou pedagogickou praxí. Jejich oblíbenými tématy jsou především výukové metody, tvorba a inovace školních vzdělávacích programů a práce s motivací žáků i dospělých – učitelů i jiných pracovníků. Působí jako lektoři DVPP, a to i prostřednictvím moderních technologií  (včetně eLearningu). Autoři různých článků, publikací a knih. Poskytují školám konzultace a metodickou podporu. Působí také jako koučové a mentoři v různých oblastech nejen ve školství.


Užitečné odkazy:

Setkání s názvem Proč je užitečné myslet pozitivně při vzdělávání:

 

Tento multimediální soubor je umístěn v modulu AudioVideo na Metodickém portálu RVP.CZ pod licencí CC-BY-NC-ND
Ilustrační obrázek:

Firkin. Openclipart.org: Beaker by NicholasJudy456 (vectorized) [online]. 2016-08-23 [cit. 2016-09-08]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://openclipart.org/detail/259707/Beaker%20by%20NicholasJudy456%20%28vectorized%29>.