Hodnoťte, pomůžete si navzájem!

Téměř každý materiál na Metodickém portálu je možné hodnotit a komentovat. Zakládáme si na tom, je to totiž jedna ze zásadních výhod naší filozofie. Protože co by vám byly platné stovky a tisíce různých odkazů k vylepšení nebo usnadnění výuky, kdyby nebylo snadno a na první pohled jasné, že některé jsou užitečnější než jiné?

Počet hvězdiček a věcné komentáře nám všem ušetří spoustu času, námahy a rozhodování. Tím, že některý příspěvek ohodnotíte, ulehčujete orientaci svým kolegům. Dělejte tedy pro ně totéž, co oni pro vás, pomáhejte si navzájem!

Důležitá poznámka na závěr: v běžném životě se většinou děje to, že člověk reaguje hlavně v situacích, kdy je s něčím naprosto nespokojený nebo ho něco hodně naštvalo. Ale když se mu něco líbí, málokdy to aktivně a veřejně dá najevo. Jasně, rozumíme tomu a je to asi úplně přirozená lidská vlastnost, ale pojďme se zkusit domluvit, že na portálu se budeme snažit chovat jinak. Není to těžké ani časově náročné, stačí zvolit příslušný počet hvězdiček, nemusíte psát žádné sáhodlouhé elaboráty. Odměnou vám bude dobrý pocit, že pomáháte ostatním, a tím i sami sobě.

Vaše hodnocení a komentáře pomáhají!