Léto 2011 v diskuzích

Ještě několik málo vyučovacích hodin a budou PRÁZDNINY! Přejeme vám moře odpočinku, čerstvý vzduch a aspoň někdy ticho. Přejeme vám, aby se vám letošní zasloužené volno podařilo prožít podle vašich představ! Doufáme, že se budeme spolu vídat ONLINE. (Nebo i offline?)

Pro letošní léto jsme si s Radou starších vymysleli zábavu, která nám pomůže odpočinout si na portálu od práce. Loni jsme sbírali fotky z prázdnin, pamatujete? Letos bychom chtěli zkusit něco úplně nového! 

Chtěli bychom spolu s vámi poskládat LÉTOPIS, čili Kroniku léta na portálu a kolem

Kroniku chápeme jako knihu, která je zprvu prázdná, ale pak se přičiněním všech dobrovolných kronikářů plní událostmi, textem i obrazem. Základem jsou zprávy o dění. Datum a k tomu událost, fotka, obrázek, příběh, vzpomínka… Ale „vlepovat“ můžeme i zážitky z četby, muziky, filmu, či divadla, citáty z klasiků i od přátel, recepty na koktejly, dokonce vzpomínky na školu… to vše doplníme o náhledy na portálové dění.

Bude to virtuální kniha, čili vyjde online. Ale jako kniha opravdu vypadat bude!
Autory této knihy budeme my všichni, kdo se přidáme. Své příspěvky do Létopisu přidávejte DO TOHOTO FÓRA – klikněte nahoře (či dole) na odpovědět a pište, možná přidejte jednu dvě fotky, ale určitě nezapomeňte na datum, pod které v kronice váš příspěvek založíme… 

Redakční práci a přeměnu do online knížky provedou dobrovolníci z Rady starších. 

První verze vyjde už v červenci! Kdy? Nevíme. To podle toho, co nám VY do kroniky PŘIDÁTE… 

***

A kam dále, až přidáte svůj další výlet do kroniky? Inu, do KLUBU:

Kromě toho máte ale k dispozici všechna diskuzní témata! A těch je už (díky vám) více než 2200…

 

P.S.:

Taky jste do kroniky (třeba na táboře) lepili pohlednice? A lístky z vlaku? A čtyřlístky? A obaly od čokolád? My jó!