PEPOUŠovo vlnobití v měsíci říjnu

Také se vám zdá, že letošní září bylo náročnější než září jiná? Mně a mým kolegům rozhodně, i když těžko říct, čím je to způsobeno. Přesto si po příchodu domů neodpustím každodenní rituál a prohledávám nevyčerpatelný zdroj nápadů. Zvláštní, čím víc hledám, tím víc se mi vrací energie a nadšení. A místo odpočinku tvořím a učím se nové věci.

Rádi byste věděli víc? Chcete najít odpovědi na své otázky? Pátráte po nové inspiraci? Pak jste na správném místě. Otázky a odpovědi Vlnobití už vám ukáží cestu.

Ludmila Kovaříková

5. PEPOUŠovo vlnobití V: Kroužky ve škole

Nejvíce diskutovanou otázkou byla Kdo a kdy tvoří nabídku kroužků? O jaké typy kroužků je největší zájem ze strany žáků a rodičů? 

Všechny otázky a odpovědi si můžete pročíst v PEPOUŠově nápadníku a případně na ně i reagovat.

 

6. PEPOUŠovo vlnobití V: Měl by každý učitel umět cizí jazyk?

Jednou z nejvíce diskutovaných otázek byla Výuka v jazykových školách je časově i finančně náročná. Jsou nějaké jiné cesty, jak se jazyk naučit?

Všechny otázky a odpovědi najdete na stránce G+ PEPOUŠova nápadníku nebo v blogu

 

7. PEPOUŠovo vlnobití V: Využití Google nástrojů v mobilních zařízeních.

Jednou z nejvíce diskutovaných otázek byla Jak jste na tom s pokrytím mobilními zařízeními na vaší škole? Kolik procent učitelů a žáků má k dispozici mobilní zařízení, se kterým může v hodině pracovat?

Všechny otázky a odpovědi najdete v PEPOUŠově nápadníku.

Co můžete udělat, až bude téma jasné?

  1. Navrhnout otázky k diskuzi
  2. Udělat si večer volno a ve 20:00 zobrazit stránku PEPOUŠova nápadníku na Google plus.
  3. Zapojit se do diskuze 🙂
 


Přibližné kroky v čase:

  1. V pondělí (nejpozději v úterý) publikujeme dotazník, prostřednictvím kterého se hlasuje o tématu.
  2. V neděli po 20:00 (nejpozději v pondělí dopoledne) je hlasování uzavřeno a zveřejněno téma Vlnobití. Současně se publikována výzva pro účastníky, aby navrhli otázky k diskuzi.
  3. V pondělí po 19:00 jsou publikovány otázky k tématu, na které se od 20:00 do 20:45 online veřejně odpovídá a dále se téma rozvíjí.
  4. V úterý (nejpozději ve středu) jsou diskuzní otázky a odpovědi vloženy do příspěvku v PEPOUŠově nápadníku a téma je tímto uzavřeno.
Užitečné odkazy: